SSV Haaglanden

Maandag  12:00-23:00
Dinsdag  12:00-18:00
Woensdag  12:00-23:00
Donderdag  12:00-23:00
Vrijdag  19:00-23:00
Zaterdag

 10:00-17:00

Zondag gesloten
feestdag gesloten

 

 

 

 

 

 

Maandag tussen 16.30 uur
en 19.00 uur gesloten.

Let op:
aangepaste openingstijden
op Maandag en Vijdag

Noordhaghe bezoek deze site

De vereniging wordt hervormd.

Hervormd. Nee, niets qua geloof maar naar een vorm waarin wetgever, politiekorps, overkoepelende organisaties en de sportschutter in een ideaal evenwicht zorgen voor de randvoorwaarden waaronder onze sport beoefend kan worden.

Alle facetten van onze vereniging worden beetgepakt en opgepoetst. De beheerder van de schietlokatie zorgt voor een optimaal klimaat waarin we onze sport kunnen beoefenen.
Inmiddels is de KNSA-certificering aangevraagd en wachten wij op de komst van de auditor die het geheel van een certificaat gaat voorzien.

Het is goed om te horen en merken dat de goodwill die onze vereniging opgebouwd heeft steeds verder uitgebreid wordt en we het vertrouwen van zowel onze leden, het politiekorps en de KNSA hebben.

De slimste accountant van de gemeente Den Haag heeft onze boekhouding onderschreven en de overstap naar een nieuwe ledenadministratie is afgerond. Onze leden merken dat onder andere in het vervangen en in-gebruik-name van nieuwe schietboekjes. Het kleuren-, classificatiesysteem zorgt ervoor dat de baliemedewerkers direct weten wat iemand mag schieten en in welke fase de sportschutter zich bevindt.

We werken ons een versuffing maar het is de moeite waard. We willen graag een voorbeeld zijn voor andere verenigingen. Het beste jongetje van de klas.

ssvHaaglanden in optima forma. De beste en ook leukste schietsportvereniging van de regio Haaglanden.

Wij bedanken onze leden voor de support en medewerking om zo ver te komen.

Contactformulier

ssv Haaglanden.
Postbus 43105
2504 AC  Den Haag
070 402 05 06

info@ssvhaaglanden.nl